Felhasználási feltételek


 • Vállalkozónet
  feb 20, 2011

  Tisztelt Látogató!

   

  FONTOS!

   

  Portálunkon minden új felhasználó (egyéni vállalkozó, gazdasági társaság) számára ingyenes megjelenést biztosítunk 30 napig. Az időszak végén szabadon dönthet a megjelenés fenntartásáról. Az egy hónapos díjmentes időszakra egy ügyféltől csak egy regisztrációját tudunk fogadni.

   

  Regisztrációját követően adatait rögzítjük a Top Céginfó rendszerében.
  Jelentkezése fizetős szolgáltatásunkra megrendelésnek minősül és elküldésével fizetési kötelezettséget vállal.

  A regisztrációs és fenntartási díjat a vallalkozonet.hu - Top Céginfó által kiállított számla ellenében kérjük, szíveskedjen átutalni, melyet a próbaidőszak lejáratával egy megerősítő telefon után postázunk.

  Áraink:

  A Vállalkozónet portálokon (www.vallalkozonet.hu és TopCég.info) évente bruttó 31 750.- Ft áron jelenítjük meg cégét. A díj minden szolgáltatást tartalmaz.

  Céges honlapok üzemeltetését, domain regisztrációt is vállaljuk.

  A TopCég.info partnerek honlap üzemeltetése díjmentes!

  Kérjen információt a 06 20 9671 833 számon!

  Önálló weboldal elkészítése: Árajánlat az igényfelmérést követően.

  Regisztráció és megrendelés ügyében forduljon hozzánk bizalommal!

  A weboldalon megjelenített hirdetések (egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok) és ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, azok tartalmáért, valódiságáért az üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli.

  .................................

  Felhasználási feltételek:

  A portál üzemeltető - topceg.info

  Az üzemeltető - www.topceg.info - nem tehető felelőssé a weboldalon fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért.

  Az üzemeltető minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét.

  Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából származnak!

  A weboldalon elérhető információk rendszeresen módosulnak. Az üzemeltető fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére, módosítására.

   

  Top Cégek, Legfrissebb cégek rovataink:

  A weboldalon megjelenített hirdetések - egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, magánszemélyek – hirdetései nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
  Azok tartalmáért, valódiságáért az üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli!