Garázskapu, kapunyitó, kaputechnika, kétszárnyú nyílókapu, szekcionált garázskapu, tolókapu, úszókapu, gördülő kapu


 • Top Céginfó
  már 15, 2011

  Hőszigetelt, szekcionált garázsajtók, kertkapuk gyártása, forgalmazása, szerelése, javítása és motorizálása garanciával.

   

  TOLÓKAPUK, ÚSZÓKAPUK
  A tolókapuk, szárnyas kapuk, garázskapuk távirányítással történő használata egyre szélesebb körben terjed, hiszen nagyobb az igényünk a biztonságra, a kényelemre, az esztétikus környezetre.

  Gördülő kapuk:
  A gördülő kapuk szerkezetileg kisebb igénybevételnek vannak kitéve, mert a kapunyílásban egy vezetősín van a betonozott talajra rögzítve és ebben a sínben futó görgők támasztják alá a kaput.

  Úszókapuk:
  Az úszókapuk jellegzetessége, hogy itt a kapunyíláson belül nincs semmiféle sínszerkezet és alátámasztás. Nevüket onnan kapták, hogy a kapunyílást a levegőben "úszva", a talaj felett zárják le.

  KÉTSZÁRNYÚ NYÍLÓKAPU
  A kapu nem akadhat, nem csúszhat a földön, a kapuszárnynak merevnek, a kapupántok rögzítésének pedig erősnek kell lenni. A nyílókapunál a kapuszárnyak befelé nyílnak, nyitásukhoz a szárnyak szélességének megfelelő helyet kell biztosítani.

   

  SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU
  - 40 mm-es vastagság
  - Kiváló hőszigetelés, nagy szilárdság
  - Panelek közti tömítés
  - Utólag is állítható pántok, ujjbecsípődés elleni védelem
  - Oldalbenyúlás elleni védelem
  - Dupla sínes vasalat

  KAPUAUTOMATIKA, KAPUNYITÓ MOTOROK
  A garázsajtók és a kertkapuk távirányítóval történő használatához a Roger, V2, MPC,Torlift, DoorHan, Hörmann, Marantec és Life meghajtó motorok széles választékát kínáljuk. Az általunk forgalmazott motorok és kiegészítő-elektronikák a legkorszerűbb csúcstechnológiát képviselik.

   

   

  Település: