Fókusz Computer Kft.


 • júl 21, 2015

  Tudjuk, hogy az informatika világában élve mekkora bosszúságot tud okozni, ha számítógépe, nyomtatója nem működik megfelelően, lassú, vagy elromlott. Cégünk ezért arra törekszik, hogy fellépő problémáira gyors és szakszerű megoldást találjon elérhető áron. Munkáinkra minőségi és erkölcsi garanciát vállalunk, mert fontos számunkra a biztonság és megbízhatóság. Valljuk, hogy az informatika az ember munkájának, mindennapjainak megkönnyítésére szolgál. Küldetésünknek tartjuk, hogy partnereinknek, vásárlóinknak ezt a stabil, jól működő informatikai hátteret sokrétűen és folyamatosan képzett munkatársainkkal és közel két évtizedes szakmai tapasztalatunkkal biztosítsuk.

  Tudjuk, hogy még a régi vállalkozókat is zavarba ejtik az online pénztárgépekkel kapcsolatos kérdések, nemhogy a vállalkozását frissen indítókat, akiknek ezen kívül is ezer dologban kell számukra megfelelő, hasznos és gyors döntést hozni. Mi hat éves tapasztalattal a hátunk mögött próbálunk segíteni eligazodni a pénztárgépek világában, legyen szó pénztárgép vásárlásról, szervizelésről, cégnév változtatásról, éves felülvizsgálatról. Bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhat felénk.
  Tanácsainkkal arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb megoldást válasszuk személyre szabottan. Legyen szó pénztárgépről, egy notebook vásárlásáról vagy akár egy komplett informatikai rendszer kiépítéséről, üzemeltetéséről. Mi optimális megoldást szállítunk cégek és magánszemélyek részére egyaránt.
  Cégünk két számítástechnikai szaküzlettel rendelkezik Érden és Dunaharasztin. Itt pénztárgépeket, számítógépeket, laptopokat, tableteket, tartozékokat, nyomtatókat, kellékanyagokat kínálunk nagy választékban. A mögöttünk álló közvetlen gyártói kapcsolatoknak köszönhetően olyan széles portfóliót és jó árakat tudunk biztosítani, amelyben biztosan megtaláljuk ügyfeleink számára a megfelelő megoldást.
  Saját fejlesztőnk segítségével egyedi, személyre szabott honlapok és webshopok készítésében, annak üzemeltetésében, tartalomkezelésben is állunk partnereink rendelkezésre.
  Microsoft rendszermérnökeink folyamatosan felügyelik a szerverparkban lévő szervereinket, melyeken virtualizált megoldásokat, komplett levelező rendszert, privát felhőszolgáltatást, szerver és szoftverbérlési lehetőséget biztosítunk kimagaslóan magas, 99,7%-os rendelkezésre állással.
  Magasan és folyamatosan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szervizes kollégáink akár helyszíni akár távoli segítségnyújtásban vállalják számítógépeinek vagy komplett számítógépes hálózatának telepítését, üzemeltetését, karbantartását, javítását.
  Forduljon hozzánk bizalommal!

  Település: