falvágás


 • aug 20, 2015

  Cégünk, a H-Flexon Bt. beton-, tégla és vasbetonszerkezetek gyémántszerszámos vágásával, fúrásával és bontásával foglalkozik. A gyémánttechnológiás betonvágást és betonfúrást a legmodernebb technológia alkalmazásával, korszerű gépekkel, gyémántszemcsés szerszámokkal végezzük immár több mint 20 esztendeje.

  Fő tevékenységeink:

  betonvágás
  betonfúrás
  betonbontás

  Település: 
  máj 01, 2015

  Budapesten és környékén a leges legkedvezőbb áron vállaljuk ajtók,ablakok, garázs bejárok vágását vagy akár szélesítését is. Panelekben válasz falak kivételét, átadó nyílások vágását. Beton fùrás gépészeti fùratoknak, klimáknak és elszívóknak!!Por és rezgés mentes gyémánt technologiának köszönhetöen repedés nélkül tudunk vasaltbeton szerkezetes falakat is vágni. Szolgáltatásaink kiterjednek családi házakra és ipari területekre is egyaránt.

  Település: 
  máj 01, 2015

  Szeretne átadót, vagy esetleg ajtónyílást, komplett falat kibontatni, teret nagyobbítani, fényáteresztőt panel lakásában, illetve családi házában?? a megoldás mi vagyunk! Keressen minket bizalommal!! Pormentesen gyors munka végzés mellett a felesleges fal maradványok nélkül tisztán hagyjuk el a területet! Sines hidraulíkus géppel nagyobb falak kívágása iparí terűletekre!!! Sínes falvágógéppel betonok illetve vasaltbeton, tégla, ytong falak megmunkálása ipari jellegűt is! aljzatok vagy födémek feljárók kivágása, beton kerítés átalakítása!belső,falakkivétele,módosítása

  Település: 
  szep 08, 2013

  A legkorszerűbb gyémánttechnikával történő betonvágás, falvágás, betonfúrás por és rezgésmentesen.

  06 70 670 7837
   

  Új nyílások kialakítása legyen szó ajtó, átadó, közlekedő vágásáról ránk számíthat. Betonfúrás szellőző, elszívó lyukfúrás akár több méter vastagságig. Statikai engedélyeztetésben és esetleges acélgerenda kiváltások szakszerű beépítésében, sittszállításban is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

  Betonfúrás:
  Szellőző, elszívó, gépészeti lyukak, közműhálózatok helyének fúrása gyémánttechnikával!
  Betonfúrás árak:  vasaltbeton, panel

  Budapesten díjtalan felmérés, szakmai támogatás minden leendő ügyfelünknek.
   

  Betonvágás
  A  falvágás és betonvágás a mai legkorszerűbb gyémánttechnológiás vágógépekkel történnek por és rezonanciamentesen.
  Betonvágás, falvágás árkalkulátor

   

  Falvágás, áthidalás, kiváltás
   Vállaljuk falkivágás, panelvágás esetén szükségszerű acélgerendák, acélmerevítések, kiváltások tervezését kivitelezését.
  Felelős kivitelezői nyilatkozattal készítjük az összes munkánkat!

  Árajánlatért, küldje el tervezői, statikai tervét, engedélyét elérhetőségünkre, ha nincs még megtervezve segítünk Önnek!

  Szakképzett, tapasztalt kollegáink rövid határidővel, garanciával készítik el terv alapján a kiváltásokat.

   

   Betonvágás, falvágás

  Betonvágás, falvágás esetén előforduló teherelosztások megváltoznak az épület szerkezetében ha nem történik teherkiváltás,  a kiváltás elkészítésével és beépítésével biztosítjuk, hogy az épület eredeti statikai tehertartó képessége ne változzon!

  Látogassa meg honlapunkat további információkért: falvagas.com

  Település: