pénzügyi horoszkóp


 • Vállalkozónet
  máj 08, 2016

  A Bika a héten előfordulhat, hogy egyre feszültebb, nyugtalanabb lesz, az Oroszlánnak a pénz most ne játsszon főszerepet, a Halak most ügyesen kihasználja a lehetőségeket.

  Vállalkozónet
  máj 03, 2016

  Az Ikrek kerülje a konfliktusokat, az Oroszlán olyanokat is magára haragíthat, akikre később még nagy szüksége lehet.

  Vállalkozónet
  ápr 25, 2016

  A Halak: ne mástól várja a megoldást, a Vízöntő ne vállaljon el minden munkát, az Oroszlán nyerő szériában van. Heti vállalkozói horoszkóp.

  Vállalkozónet
  feb 29, 2016

  Kos (március 21.-április 20.)
  A vártnál jobban alakulnak a dolgai, s ez elégedettséggel tölti el. Jut ideje a munkája mellett pihenésre és kikapcsolódásra is. Az érzelmi életében sem lehet oka panaszra.

  Bika (április 21.-május 20.)
  Az ígéretét mindenáron szeretné betartani, de önhibáján kívül nem tudja teljesíteni. Emiatt annyira gyötri magát, hogy akár emésztési panaszokkal is küszködhet.

  Vállalkozónet
  feb 22, 2016

  A Kos pénzügyeibe pozitív változás állhat, a Bika ne is gondoljon fizetésemelésre, az Oroszlánnak nincs oka panaszra az anyagiak terén.

  Vállalkozónet
  jan 10, 2016

  A Skorpió kerülje a titkos utakat, a Kos ígéretes napok elébe néz, a Bika ne hagyja, hogy a fölösleges képzelgései megbontsák nyugalmát.

  Vállalkozónet
  jan 03, 2016

  A Ráknak az év eleje sajnos váratlan kiadást tartogathat, a Szűznek bankszámlája gyarapodik, a Nyilas most fogja vissza magát a költekezésben.

  Vállalkozónet
  dec 21, 2015

  A Vízöntő csodálatos ajándékot kap. Minden az elképzelése szerint alakul az Ikreknek. Még a legutolsó pillanatig is dolgozik az Oroszlán.

  Vállalkozónet
  dec 06, 2015
  Heti horoszkóp december 7-13.

  A Bak kellemes hétre számíthat, az Oroszlánnak ami a szívén, az a száján ismét, a Bikának igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia a héten. Heti horoszkóp december 7-13.

  Vállalkozónet
  nov 29, 2015

  A Bikának meg kell magát védeni kollégája támadásától, az Ikrek bátran kísérletezhet a munkahelyén, a Skorpió kis pihenő után újult erővel veti bele magát a munkába.

  Oldalak