Heti horoszkóp november 30 - december 6-ig


 • Vállalkozónet
  nov 29, 2015

  A Bikának meg kell magát védeni kollégája támadásától, az Ikrek bátran kísérletezhet a munkahelyén, a Skorpió kis pihenő után újult erővel veti bele magát a munkába.

  Kos (március 21.-április 20.)
  Rengeteg munkája mellett táplálkozzon egészségesen, és a rendszeres testedzésről se feledkezzen meg! Párkapcsolatában türelemre van szüksége, hogy a harmónia megmaradjon.

  Bika (április 21.-május 20.)
  Kollégája támadásával szemben meg kell tanulni megvédeni magát, mert ok nélkül piszkálja. A sarkára kellene állnia, különben sikerül teljes mértékben megkeserítenie a napjait.

  Ikrek (május 21.-június 21.)
  Bátran kísérletezhet, meríthet ötleteket akár még a riválisától is. De azért inkább a saját elképzeléseit helyezze előtérbe, és csak a legvégsőbb esetben ékeskedjen mások tollaival!

  Rák (június 22.-július 22.)
  Meglepődve tapasztalja, hogy mennyi minden múlik a jó kommunikáción. Csak azt sajnálja, hogy nem jóval előbb kezdte el alkalmazni, mert sok kellemetlenséget elkerülhetett volna.

  Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
  Mérgében, zavarában könnyen provokál vitát és veszekedést, amit később persze nagyon megbán. Tudatosan ügyeljen rá, hogy inkább előbb, gondolkodjon, és utána beszéljen!

  Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
  A családja és a munkája teljes mértékben kitölti az életét, és szinte nem is jut ideje már semmi másra. Pedig, ha igazán őszinte akar lenni, akkor szeretne néha a kedvteléseinek is élni.

  Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
  Magánéletére kevés időt szentel, ami kezdi megbosszulni magát. Szinte alig látják egymást a párjával, ami nem tesz jót szexuális életüknek sem. Vigyázzon, ne hidegüljenek el egymástól!

  Skorpió (október 23.-november 21.)
  Egy kis pihenő után újult erővel veti bele magát a munkájába. Már nagy szüksége volt arra, hogy mással is foglalkozzon, ne csak mindig dolgozzon. Duzzad az energiától, de ne essen túlzásba!

  Nyilas (november 22.-december 21.)
  Egy régóta meg nem oldott probléma üti fel ismét a fejét a kapcsolatában, csakhogy most nagyobb erővel. Forgószélhez hasonló erővel hat, felforgat, és végre kitisztít mindent.

  Bak (december 22.-január 20.)
  Egy könnyű kaland lehetősége adódik, ami nem mindennapi élményeket ígér. Rögtön ne zárkózzon el, hanem kicsit gondolja át, hogy mit nyerhet vele! Tapasztalatot mindenképpen.

  Vízöntő (január 21.-február 19.)
  Szeretné megalapozni anyagi biztonságát, de ezért túlságosan sokat kellene kockáztatnia. A csábítás igen nagy, és nem képes döntést hozni. Pedig csak az eszét kell használnia.

  Halak február (február 20.-március 20.)
  Szerelmi életében a homályos ígéreteknek ne üljön fel, a ködösítés mögött általában nem őszinteség húzódik meg. Amennyiben ismét a szívére hallgat, az megint nem vezet jóra.
  Forrás: hirado.hu