Heti horoszkóp január 11-17-ig


 • Vállalkozónet
  jan 10, 2016

  A Skorpió kerülje a titkos utakat, a Kos ígéretes napok elébe néz, a Bika ne hagyja, hogy a fölösleges képzelgései megbontsák nyugalmát.

  Kos (március 21.-április 20.)
  Túlzott őszinteségével olyan lavinát indít el, amivel sokat árt a karrierjének. Változtasson a hozzáállásán és akkor remélhetően még nincs veszve minden. Ígéretes napoknak néz elébe. Soha nem tudta olyan jól képviselni pénzügyeit és  érdekeit, mint most. Most ön diktálja a feltételeket.

  Bika (április 21.-május 20.)
  Bizalmatlansága miatt nehézségei lehetnek a párkapcsolatában. Ne hagyja, hogy a fölösleges képzelgései megbontsák az otthonában végre kialakult harmóniát. Tartalékolja az erejét máskorra is. Ami másnak pech, az önnek most elismerés és siker!

  Ikrek (május 21.-június 21.)
  Érdemes a szívére hallgatni, nem fogja megbánni. Olyan kellemes élményekben lesz része, amit régóta nélkülözött már. Most csak a jelenben éljen, a jövőre ne gondoljon. Nézeteltérésbe keveredik az egyik munkatársával, és már rég elfelejti, amikor ő még mindig ezen rágódik. Legyen résen, mert komoly bosszúhadjáraton töri a fejét.

  Rák (június 22.-július 22.)
  Nehezen képes ellenállni a kedvezőbbnél kedvezőbb ajánlatoknak. Kerülje a fölösleges kiadásokat, különben némi túlzással könnyen a templom egere sorsára juthat. Az év eleje sajnos váratlan kiadást tartogathat, valamiféle kár is érheti.
   

  Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
  Hivatásában akadályokkal kell szembesülnie, ezért nem tud olyan lendülettel haladni, mint ahogyan szeretne. Emiatt könnyen összeütközésbe kerülhet a környezetével. Olyan kiadása is lehet a hét elején, melyre előzetesen nem számított.

  Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
  Kezében a sikerének a kulcsa, ezért ne hátráljon meg a kihívások elől. Most megalapozhatja a karrierjét, és ezzel együtt az anyagiak terén a biztonságos jövőjét. Némi extra bevételre is szert tehet hó elején, bankszámlája is inkább gyarapodik

  Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
  Sűrűn változó hangulatát párja nehezen viseli és a békesség kedvéért kitér az útjából. Ügyesen feltalálja magát és olyan feladatot talál, ami elszólítja otthonról. Ha valakivel közös a vállalkozásban gondolkodik, hajrá, vágjon bele! Tervei most jól alakulhatnak.

  Skorpió (október 24.-november 22.)
  Feltétlenül kerülnie kell a titkos utakat, mert nagy a lebukásnak az esélye. Nem csak az érzelmek, hanem az anyagiak terén se kockáztasson, mert túl sokat veszíthet. Pénzügyek terén is minden oka meglehet az optimizmusra, gyarapodik bankszámlája.

  Nyilas (november 23.- december 21.)
  A zűrzavaros helyzetéből csak baráti segítséggel képes kikecmeregni. Ne szégyellje elfogadni a segítő kezet, mert önzetlenül adja, a régi barátságukra való tekintettel. Bármennyire is nehéz feladat, fogja vissza magát a költekezésben.

  Bak (december 22.-január 20.)
  Hajlamos elbizonytalanodni és inkább a könnyebbik utat választani. Ám, ha nem szeretne háttérbe szorulni, akkor a legfontosabb, hogy a célja lebegjen a szeme előtt. Pénzügyei is végre egyenesbe jönnek nemhiába mondják: bátraké a szerencse, most ön is megragadta.

  Vízöntő (január 21.-február 19.)
  Munkahelyi sikere attól függ, hogy mennyire mer kockáztatni és az ötleteit megvalósítani. Feltétlenül szüksége van rugalmasságra, s nem kevés alkalmazkodó képességre. Most a számlái miatt nem kell aggódnia, anyagi szempontból abszolút pozitívan alakulhatnak a dolgai.

  Halak (február 20.-március 20.)
  Semmi oka sincs az aggodalomra, mert szerencsére csak kisebb egészségügyi panaszokkal kell megküzdenie. Legfontosabb, hogy tartsa be az orvosi utasításokat. Pénzügyi helyzete gondtalanul alakulhat. Remekül gazdálkodik, szorgalmasan megkeresett pénzét okosan osztja be, nem szükséges az árcédulákat figyelnie.