Heti horoszkóp február 29-től - március 6-ig


 • Vállalkozónet
  feb 29, 2016

  Kos (március 21.-április 20.)
  A vártnál jobban alakulnak a dolgai, s ez elégedettséggel tölti el. Jut ideje a munkája mellett pihenésre és kikapcsolódásra is. Az érzelmi életében sem lehet oka panaszra.

  Bika (április 21.-május 20.)
  Az ígéretét mindenáron szeretné betartani, de önhibáján kívül nem tudja teljesíteni. Emiatt annyira gyötri magát, hogy akár emésztési panaszokkal is küszködhet.

  Ikrek (május 21.-június 21.)
  Vártnál több szabadideje lesz, amit akár semmittevéssel is eltölthet. Sajnos a kelleténél jóval kimerültebb, ezért lelki ismeretfurdalás nélkül kényeztesse magát.

  Rák (június 22.-július 22.)
  Belső feszültségét igyekszik elfojtani, s nem környezetén levezetni. Ám ingerültségén csak ideig-óráig tud uralkodni, ezért fenn áll a veszélye, hogy összevész bárkivel.

  Oroszlán (július 23. -augusztus 22.)
  Hajlamos szétforgácsolni az idejét, emiatt nem győzi utolérni magát. Jobb időbeosztással elkerülheti, hogy a feszültségek és az idegeskedés megkeseríthesse az életét.

  Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
  Sérelmeit ne dédelgesse magában, hanem beszélje meg azzal, aki megbántotta. Amennyiben a felettesével kellene tisztázni a dolgokat, akkor se hátráljon meg.

  Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
  A munkájára összpontosítson, szomorkodni ráér munkaidő után is. Az állandó lehangoltság akár meg is betegítheti. Próbálja meg elfelejteni, egy új szerelem segíthet.

  Skorpió (október 23. - november 21.)
  Irigy kollégák nehézségeket okozhatnak, legyen megfontolt és minden esetleges próbálkozásra előre készüljön fel. De ha jól keveri a kártyákat, akkor nyertesként kerülhet ki ebből a helyzetből.

  Nyilas (november 22.-december 21.)
  Szívügyekben legyen körültekintő, mert a szerelem hatására a szíve egy pillanat alatt lángra lobbanhat. Könnyelmű lépéstől óvakodjon, hogy ne kelljen semmit megbánnia.

  Bak (december 22.-január 20.)
  Nem szívesen nyitja ki a pénztárcáját, pedig most épp erre lenne szükség, ha kedvese szívét szeretné meghódítani. Még időben visszakozzon, ha nem akar rá költeni.

  Vízöntő (január 21. - február 19.)
  Egy fontos döntést kell meghoznia, amit nem érdemes tovább halogatnia. Vegyen egy nagy lélegzetet és minél hamarább essen túl rajta. Meglátja, hogy megkönnyebbül.

  Halak (február 20.-március 20.)
  Ne akarja a fölényét fitogtatni és mindenkinél mindent jobban tudni, mert könnyen elszigetelődhet a munkahelyén. Inkább alkalmazkodjon, akkor jobban befogadják. Forrás: híradó.hu