Heti horoszkóp február 22-től február 28-ig


 • Vállalkozónet
  feb 22, 2016

  A Kos pénzügyeibe pozitív változás állhat, a Bika ne is gondoljon fizetésemelésre, az Oroszlánnak nincs oka panaszra az anyagiak terén.

  Kos (március 21-április 20.)
  Lassan rendeződni látszik a magánélete, aminek nagyon örül, mert a fennálló feszültség miatt minden erejét össze kellett szednie, hogy a feladataira koncentrálhasson. Pénzügyeibe is a héten pozitív fordulat állhat be.

  Bika (április 21-május 20.)
  Meglehetősen fáradt és kedvetlen, pedig most nem lazíthat, mert a munkahelyén bizonyítania kell. Csak így tudja elkerülni, hogy ne legyen a leépítendők listáján. Hamarosan felmerülhet a jelenlegi állása helyett két másik lehetőség, amit érdemes megfontolni. Fizetésemelésre ne is gondoljon.

  Ikrek (május 21-június 21.)
  Túl nagy jelentőséget tulajdonít párja legapróbb megnyilvánulásának is, és képes felfújni azokat. A toleranciát hírből sem ismeri, emiatt kapcsolatuk lazulhat. A héten akár egy nagyobb pénzösszeg is ütheti a markát, ami hosszú távon javíthat anyagi helyzetén.

  Rák (június 22- július 22.)
  Egészsége érdekében sokkal többet kell mozognia, mert ha továbbra is így folytatja, akkor komoly súlyfelesleget szedhet fel. Ledolgozása pedig az idő múlásával egyre nehezebben megy. Előléptethetik munkahelyén, most nem szabad hibáznia. Jól gondolja meg minden lépését.

  Oroszlán (július 23-augusztus 22.)
  Anyagi téren nincs oka panaszra, mégis folyton elégedetlen. Túlságosan sokat ad a látszatra, de ne kérkedjen a vagyonával, mert ezzel csak az irigyei számát növeli. Új álláslehetőség kínálkozhat fel, aminek elfogadása nagy változást hozhat az életében. Pénzügyi helyzete a héten stagnálni látszik.

  Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)
  Kerülje a könnyebbik út választását, mert a törvénnyel is könnyen összeütközésbe kerülhet. Taktikázással sem megy előbbre, bele se kezdjen, mert nem fog bejönni. A héten könnyen rátalálhat a harmóniára, amit a munkahelyén keres. Váratlan akadályok is elhárulnak. Pénzügyei stabilizálódni látszanak, nem jön közbe semmi váratlan kiadás, de azért csak legyen óvatos.

  Mérleg (szeptember 23-október 22.)
  Csak a szerelem körül forognak a gondolatai, se nem hall, se nem lát, pedig ennek nem lesz jó vége. Túlságosan erős kötődési vágyával végleg elriaszthatja partnerét. Túl könnyű önt félreérteni. Talán mostanában nem mondja ki gondolatait tisztán és egyértelműen, mint ahogyan azt kellene. Kiadásait újra kell gondolni, hogy jobban átgondolhassa pénzügyeit.

  Skorpió (október 23-november 21.)
  Ne vonuljon vissza, és ne sértődjön meg, ha az elképzelése azonnal nem valósul meg. Igen aktív, de heves és türelmetlen, pedig ezzel sok gondot szerezhet magának. Kiadásait is tarsa kordában, óvatosan a túlzott költekezéssel. Kétszer is gondolja át mielőtt pénzt ad ki bármire is :valóban szükségem van erre?

  Nyilas (november 22-december 21.)
  Öltözzön rétegesen, mert nagy a megfázás veszélye. Fogyasszon sok friss gyümölcsöt, és ha teheti, akkor pihenjen a szokásosnál jóval többet. Kerülje el a tömeget. Most megjön a kedve ahhoz, hogy elvégezzen egy iskolát. Még az is előfordulhat, hogy beiratkozik egy tanfolyamra vagy továbbképzésre, mellyel kamatoztathatja meglévő tudását.

  Bak (december 22-január 20.)
  Ne álljon az intrikálók közé, mert ezzel sokat árthat az előmenetelének. Csak a munkájára koncentráljon, mert abból baj nem lehet. Legfeljebb sok irigye lesz. Most legjobb lesz egy kicsit rákapcsolni, látványosabban teljesíteni. Ha pedig valaki segítséget kér– akár főnök, akár beosztott –legyen együttműködő. Pénzügyi helyzete is javulást mutat, kezd kikeveredni, egyenesbe fordulni az anyagiak terén.

  Vízöntő (január 21-február 19.)
  Szánjon időt kedvteléseire is, mert ha egyhangúan telnek napjai, az akár depresszióhoz is vezethet. A jó szervezéssel és időbeosztással mindjárt szebbnek látja a világot. Itt az ideje, hogy megváltoztasson legalább egy dolgot az életében. Lazítson, fordtíson egy kis időt, akár pénzt is arra, hogy jól érezhesse magát a bőrében. Igazán megengedhet magának.

  Halak (február 20-március 20.)
  Álljon ki az igazáért és védje meg magát, különben könnyen félretolhatják az útból. Érzékenykedés nem segít, most határozott, sőt akár keménynek, kezdeményezőnek is kell lennie. Anyagiak terén nem alakul minden úgy, ahogy gondolta: váratlan bevétel mellett váratlan kiadással is számolnia kell, de pénzügyi helyzete megingathatatlannak látszik.