Heti horoszkóp december 7-13.


 • Vállalkozónet
  dec 06, 2015

  A Bak kellemes hétre számíthat, az Oroszlánnak ami a szívén, az a száján ismét, a Bikának igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia a héten. Heti horoszkóp december 7-13.

  Heti horoszkóp december 7-13.

  Kos (március 21.-április 20.)
  Borúlátó hangulatának nincs különösebb oka, mégis nagyon nehezen képes felülkerekedni rajta. Alapjában véve energikus és lelkes ember, ezért ezt a környezete sem érti.

  Bika (április 21.-május 20.)
  Igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha a dolgok végére szeretne járni. Már azt sem bánja, mert minden gondolatát leköti ez az ügy. Még egy kis türelemre van szüksége, és győzni fog.

  Ikrek (május 21. -június 21.)
  Keményen megrója a párját olyasmiért, amit el sem követett. Következetlenségének könnyen megihatja a levét, mert a kedvese nehezen tűri el az igazságtalanságot.

  Rák (június 22.-július 22.)
  Hiába próbálja a munkáját beosztani, nem jár sikerrel, mert túl sok feladatot vállal magára. Mindent munkát egyedül szeretne elvégezni, eszébe sem jut segítséget kérni.

  Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
  Ami a szívén, az a száján, s ez nem vezet jóra. Olyan embert is megbánt, aki egy ideig biztosan nem felejti el. Pedig van, akinek segítsége nagyon jól jönne.

  Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
  Még nincs itt az ideje az ünneplésnek, mert csak a csatát nyerte meg, de a háborút még nem. A nagy összecsapás csak ezután következik. Egy ravasz húzásra szüksége lesz.

  Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
  Nem csak a saját akarata működik, s ezt ne felejtse el! Vegyen erőt magán a saját érdekében, és engedjen, mert ha makacskodik, akkor anyagi veszteség is érheti.

  Skorpió (október 23.-november 21.)
  Némi kétely vegyül a boldogságába, de most nem érdemes azzal foglalkoznia. Élvezze a kettőjük között meglévő harmóniát, ne rontsa el fölösleges gyanakvással, féltékenységgel!

  Nyilas (november 22.-december 21.)
  Ne kapkodjon, nem sürgeti senki! Szerencsére van ideje alaposan mindent átgondolni. Rossz döntéssel hosszú távra megnehezíti az életét. Kár lenne vesztesként kikerülnie.

  Bak (december 22.-január 20.)
  Kellemes hétre számíthat, minden az elképzelése szerint alakul. Élvezze a sikert, az elismerést, de azért ne feledkezzen meg a szeretteiről sem. Magánélete mindennél fontosabb.

  Vízöntő (január 21.-február 19.)
  Akármibe is kezd, azt sikerrel meg tudja valósítani, ne kételkedjen önmagában, hanem bátran fogjon hozzá! Meg se hallja a megjegyzéseket és ne törődjön a gáncsoskodókkal!

  Halak február (február 20.-március 20.)
  Magánéletében kisebb súrlódás várható, mert könnyen félreértik egymást. Még ez a mosolyszünet sem tudja kikezdeni a viszonyukat, mert igen szorosan kötődnek egymáshoz.