Heti horoszkóp december 21-27-ig


 • Vállalkozónet
  dec 21, 2015

  A Vízöntő csodálatos ajándékot kap. Minden az elképzelése szerint alakul az Ikreknek. Még a legutolsó pillanatig is dolgozik az Oroszlán.

  Kos (március 21.-április 20.)
  Az eredményei önmagukért beszélnek, s ez elég önigazolást ad ahhoz, hogy ne törődjön a lekicsinylő megjegyzésekkel. Fontos, hogy most a munkatempóján ne változtasson.

  Bika (április 21.-május 20.)
  A legjobb védekezés a támadás, és ez a taktika most is beválik majd. Csak így tudja elterelni a párja figyelmét viseltes dolgairól, mert igen kellemetlen lenne, ha kiderülnének.

  Ikrek (május 21.-június 21.)
  Minden az elképzelése szerint alakul, jobban már nem is érezhetné magát a bőrében. Lubickol a népszerűségben, és a szívéhez a legközelebb álló emberek veszik körül.

  Rák (június 22.-július 22.)
  Próbálja meg megőrizni a békét az otthonában, harmóniát teremteni! A régóta a szőnyeg alá söpört problémákat ne az ünnepi asztalnál akarja megbeszélni és tisztázni!

  Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
  Még a legutolsó pillanatig is dolgozik, emiatt kellő mértékben elfárad, s ennek a következményeit a családja is megtapasztalja. Fontos, hogy a szokásosnál többet pihenjen.

  Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
  Váratlan akadályokkal kell számolnia, így nem biztos, hogy minden teendőjével a kitűzött időpontra elkészül. Emiatt sajnos csúnyán összeveszhet a környezetében élőkkel.

  Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
  Kikapcsolódásban lesz része minden mennyiségben ezekben a napokban, ami persze nem esik nehezére. Sőt, kimondottan élvezi a népszerűségét, a társasági életet.

  Skorpió (október 23.-november 21.)
  Anyagi téren komoly megfontoltságra van szüksége, mert mostanában elkapta a vásárlási láz. Márpedig utánpótlásra a közeljövőben sajnos egyáltalán nem számíthat.

  Nyilas (november 22.-december 21.)
  A múlt ködéből váratlanul felbukkan egy, a szívéhez nagyon közel álló ismerőse, aki megzavarja a lelki békéjét. Lelke, mint a tenger, háborog, mert nem tudja, mi tévő legyen.

  Bak (december 22.-január 20.)
  A meghitt ünnepbe sajnos némi szomorúság is vegyül, mert akik a mai napig közel állnak szívéhez, azok társaságát már nem élvezheti. Tudja, hogy egyszer majd újra találkoznak.

  Vízöntő (január 21.-február 19.)
  Csodálatos ajándékot kap, amire a szíve mélyén titkon mindig vágyott. Egyáltalán nem az ajándék értéke fogja meg, hanem az, hogy nem felejtették el a kívánságát.

  Halak február (február 20.-március 20.)
  Hihetetlen szeretet veszi körül, ami gyógyír a lelkének. Élvezze a kellemes légkört, és felejtse el a sérelmeit, amelyeket időnként bizony hajlamos felnagyítani. Forrás: híradó.hu