Heti horoszkóp április 25 - május 1-ig


 • Vállalkozónet
  ápr 25, 2016

  A Halak: ne mástól várja a megoldást, a Vízöntő ne vállaljon el minden munkát, az Oroszlán nyerő szériában van. Heti vállalkozói horoszkóp.

  Kos (március 21.-április 20.)
  Figyelnie kell arra, hogy a munkáját a lehető legnagyobb pontossággal végezze, mert az ellenfele csak arra vár, hogy hibát kövessen el. Ne adja meg neki az esélyt.

  Bika (április 21.-május 20.)
  Ne fecsérelje el az idejét fölösleges dolgokra, főleg az ingatlanvételt gondolja meg alaposan. Könnyen anyagi veszteség is érheti, ha vásárlásba mégis fejest ugrik.

  Ikrek (május 21.-június 21.)
  Csak őszintén! Kerülje a mellébeszélést, mert a párja sokkal jobbak a megérzései, mint gondolná. Nem érdemes kockáztatni, csak akkor, ha szakítani akar.

  Rák (június 22.-július 22.)
  Csak igen óvatosan nyitogassa a pénztárcáját, mert a túlzott nagyvonalúsága és meggondolatlan költekezése együttesen komoly fejfájást okoz majd.

  Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
  Egy kis időre húzódjon háttérbe, és helyezkedjen várakozó álláspontra. Nyerő szériában van nem érdemes kapkodnia, aki türelmesebb, az lesz a győztes.

  Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
  Ne hagyja magát kihasználni, mert többen is szeretnének hasznot húzni az engedékenységéből. Inkább legyen egy ellenségével több, mint, hogy sokat veszítsen.

  Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
  Párkapcsolati problémája megoldásának kulcsa a nyílt és őszinte kommunikáció. Ne zárkózzon el az építő jellegű kritikától, mert biztos csak hasznára válhat.

  Skorpió (október 23.-november 21.)
  Ne higgyen el minden ígéretet, mert a fele sem igaz! Nem baj, ha gyanakvó, mert csak így kerülheti el a keserű csalódást. Az illető lépre akarja csalni.

  Nyilas (november 22.-december 21.)
  Becsülje meg a mostani harmóniát a kapcsolatában, mert sokat kellett várni rá. Könnyen elillan, akár egy pillangó, ne vegye természetesnek. Vigyázzon rá!

  Bak (december 22.-január 20.)
  Ötleteit tartsa magában, egyelőre ne ossza meg senkivel. Olyan társat keressen, akivel egy hullámhosszon van, akiben maradéktalanul megbízik.

  Vízöntő (január 21.-február 19.)
  Ne vállaljon el olyan munkát, ami nem okoz örömet, még akkor sem, ha anyagilag megérné. Hosszútávon nem fogja tudni elviselni a monotóniát.

  Halak (február 20.-március 20.)
  Ne mástól várja a megoldást, mert saját maga is meg tudja oldani. Lehet, hogy több idő kell hozzá, de így növekszik az önbizalma, ami már tiszta haszon.
  Forrás: híradó.hu