Heti horoszkóp: 2016. május 9-15.


 • Vállalkozónet
  máj 08, 2016

  A Bika a héten előfordulhat, hogy egyre feszültebb, nyugtalanabb lesz, az Oroszlánnak a pénz most ne játsszon főszerepet, a Halak most ügyesen kihasználja a lehetőségeket.

  Kos (március 21.-április 20.)
  Úgy érzi majd magát, mintha megnyerte volna a főnyereményt, pedig nem is pénzről van szó. Annál sokkal többről, mert végre visszanyeri a lelki nyugalmát.

  Bika (április 21.-május 20.)
  Igyekszik mindent megtenni, hogy megfeleljen az elvárásoknak, ami egyáltalában nem könnyű feladat. Emiatt egyre feszültebb, nyugtalanabb, s ezt a családja is érzi.

  Ikrek (május 21. - június 21.)
  Nem érdemes a kis ügyekből nagyot csinálni, mert szerencsére nem eszik olyan forrón a kását. Viszont fontos lenne a magánéleti problémákra megoldást találnia.

  Rák (június 22.- július 22.)
  Próbáljon meg együttműködni egyik családtagjával, ne feszítse tovább a húr. Próbálja meg elfogadni olyannak amilyen. Ugyanis a megváltoztatása hiú remény.

  Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
  Életében a pénz most ne játsszon főszerepet, mert számos probléma forrása lehet. Legyen nagyvonalú, és hunyjon szemet, ha a párja kicsit többet költ a kelleténél.

  Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
  Mérge hamarabb elszáll, ha a párja pozitív tulajdonságait helyezi előtérbe a hibáival szemben. Legyen elnézőbb, mert a lónak is négy lába van, mégis megbotlik.

  Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
  Meglehetősen fáradt, ezért feltétlenül lassítson, ne akarja egy nap alatt megváltani a világot. Vigyázzon, ha kimeríti a szervezetét, nehezen regenerálódik majd.

  Skorpió (október 23. - november 21.)
  Akár komoly vitába is keveredhet, ne hagyja magát belesodortatni értelmetlen konfliktusba. Még, ha veszteség árán is, de igyekezzen megőrizni a nyugalmát.

  Nyilas (november 22.-december 21.)
  Ne hagyja, hogy a régi idők emlékei elrontsák a napjait. Ami volt, az elmúlt már, inkább a jelenre összpontosítson. Igyekezzen inkább a párja kedvébe járni.

  Bak (december 22.-január 20.)
  Kisebb egészségügyi problémák felléphetnek, ne halogassa orvosa felkeresését, jobb minél hamarább megbizonyosodnia, hogy nem olyan nagy a baj, mint hiszi.

  Vízöntő (január 21.-február 19.)
  Kölcsönös előnyökkel járó üzleti kapcsolat adódik, ne tétovázzon, hanem bátran vágjon bele. Viszonylag kis befektetéssel rendszeres jövedelemhez jut.

  Halak (február 20.-március 20.)
  Ügyesen kihasználja a lehetőségeket, nem fél a kockázatvállalástól, mindezt az éleslátásának köszönheti. Igen kezdeményező az érzelmi életében is. Forrás: hirado.hu