Heti horoszkóp: 2016. május 2 – 8.


 • Vállalkozónet
  máj 03, 2016

  Az Ikrek kerülje a konfliktusokat, az Oroszlán olyanokat is magára haragíthat, akikre később még nagy szüksége lehet.


   

  Kos (március 21.-április 20.)
  Hajlamos a kis dolgokból is nagyot kreálni, mert nem találja a helyét a világban. Belső elégedetlensége nem engedi, hogy élvezze az életet.

  Bika (április 21.-május 20.)
  Használja ki a kedvező lehetőségeket, amit ezen a héten a sors kínál. A tétovázással sokat veszíthet, akár az üzleti életben, de főleg a hivatása területén.

  Ikrek (május 21. - június 21.)
  Kerülje a konfliktusokat, mert csak a rövidebbet húzza. A veszekedést és az éles megjegyzéseket most nagyon a szívére veszi, ne kösse az ebet a karóhoz.

  Rák (június 22.- július 22.)
  Nehéz hétnek néz elébe, de végül sok, eddig halogatott teendőjének a végére jár. Erejét nem kímélve befejez mindent, s bár igen elfárad, de elégedett lesz.

  Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
  A szerelmi téren elért sikerei elbizakodottá teszik, emiatt sok ellenséget szerezhet. Olyanokat is magára haragíthat, akikre később még nagy szüksége lehet.

  Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
  A könnyelműen tett ígéretei miatt kénytelen háttérbe szorítani a saját teendőit. Az el nem végzett feladatok pedig lassan, de biztosan a körmére égnek.

  Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
  Amennyiben szeretné folytatni a félbe maradt kapcsolatát, akkor ne habozzon sokáig. A félelmei ne akadályozzák meg abban, hogy a szívére halhasson.

  Skorpió (október 23.-november 21.)
  Legyen őszinte a párjához, ne hagyja kételyek között őrlődni. Képzelje magát a helyébe, valószínűleg ön sem ugrana ki a bőréből a boldogságtól.

  Nyilas (november 22.-december 21.)
  Lelkesedése csak tiszavirág életű emiatt megakadályozhat egy ígéretesnek tűnő kapcsolat megszilárdulását. Ne vegye félvállról, sokat veszíthet.

  Bak (december 22.-január 20.)
  Kevés befektetéssel jelentősebb összeget kereshet, ha megragadja a kínálkozó lehetőséget. Nem érdemes elszalasztania, mert később megbánhatja.

  Vízöntő (január 21.-február 19.)
  Ezen a héten kiújulhatnak a visszeres panaszai, legyen résen, ne hanyagolja el őket. Amennyiben szükséges minél hamarabb forduljon szakorvoshoz.

  Halak (február 20.-március 20.)
  Nehezen viseli a hétköznapok egyhangúságát, emiatt könnyen visszatérhet a káros szenvedélyekhez. Keressen valamilyen érdekes, izgalmas elfoglaltságot. Forrás: hirado.hu