Heti horoszkóp 2016. január 4-10


 • Vállalkozónet
  jan 03, 2016

  A Ráknak az év eleje sajnos váratlan kiadást tartogathat, a Szűznek bankszámlája gyarapodik, a Nyilas most fogja vissza magát a költekezésben.

  Kos (március 21.-április 20.)
  Új ismerősökre lel, akik közül csak egy lesz az igazi jó barátja, de lesznek olyanok is, akikkel egész komoly üzleti kapcsolatba kerülhet. Ígéretes napoknak néz elébe. Soha nem tudta olyan jól képviselni pénzügyeit és  érdekeit, mint most. Most ön diktálja a feltételeket.

  Bika (április 21.-május 20.)
  Még alig fejezi be az egyik tervét, máris egy új megvalósításán töri a fejét. Kitartásával meg is tudja valósítani, de ne hajszolja túl magát. Tartalékolja az erejét máskorra is. Ami másnak pech, az önnek most elismerés és siker!

  Ikrek (május 21.-június 21.)
  Nézeteltérésbe keveredik az egyik munkatársával, és már rég elfelejti, amikor ő még mindig ezen rágódik. Legyen résen, mert komoly bosszúhadjáraton töri a fejét. Az ünnepek eléggé megcsapolták a bankszámláját, így a január eleje szűkösebb lehet.

  Rák (május 21.-június 21.)
  Magánéleti gondjai nem javulnak, sőt tovább gyűrűznek. Nézzen egy kicsit önmagába is, hiszen ön is tehet a konfliktusokról. Jó lenne minél hamarabb békét teremteni. Az év eleje sajnos váratlan kiadást tartogathat, valamiféle kár is érheti.
   

  Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
  Remekül halad a munkájával, és élvezettel végzi, mert az alkotásvágyát kamatoztathatja. Most magánéletére sem lehet egy rossz szava, hiszen rég volt ilyen boldog. Olyan kiadása is lehet a hét elején, melyre előzetesen nem számított.

  Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
  Nem kis munkájába kerül, de végre tisztázni tudják a kedvesével a félreértéseket. Nehezen viseli a fagyos légkört, és belátja, hogy inkább enged, mert úgy jobban jár.
  Némi extra bevételre is szert tehet hó elején, bankszámlája is inkább gyarapodik.

  Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
  Egyik kollégája azon mesterkedik, hogy rossz színben tüntesse fel a felettesüknél. Mire észbe kap, addigra már sikerül alaptalanul befeketítenie önt. Ne hagyja annyiba! Ha valakivel közös a vállalkozásban gondolkodik, hajrá, vágjon bele! Tervei most jól alakulhatnak.

  Skorpió (október 23.-november 21.)
  Hangulati mélypontjából rendszeres testedzéssel vagy egy kiadós sétával tud kilábalni. Fogyasszon sok zöldséget, és gyümölcsöt és próbáljon meg a lehető legtöbbet aludni. Pénzügyek terén is minden oka meglehet az optimizmusra, gyarapodik bankszámlája.

  Nyilas (november 22.-december 21.)
  Anyagi téren nem szabad túl nagy kockázatot vállalnia, mert igen sok időbe telne, míg újra egyenesbe jönne. Pénzügyei most nem alakulnak túl rózsásan. Bármennyire is nehéz feladat, fogja vissza magát a költekezésben.

  Bak (december 22.-január 20.)
  Az új kapcsolata közel sem tartogat annyi veszélyt, mint amennyire fél tőle. Sőt, olyan kellemes élmények várják, amiket nem szabad kihagynia, legyen bármi is a vége. Pénzügyei is végre egyenesbe jönnek nemhiába mondják: bátraké a szerencse, most ön is megragadta.

  Vízöntő (január 21.-február 19.)
  Makacsságával jóval többet árt, mint gondolná. Érdemes lenne újra átértékelnie a nézeteit és az álláspontját még mielőtt komolyan melléfogna. Engedni még nem késő. Most a számlái miatt nem kell aggódnia, anyagi szempontból abszolút pozitívan alakulhatnak a dolgai.

  Halak (február 20. -március 20.)
  Munkahely változtatásra ez a héten nem alkalmas, hiába tesz meg érte mindent. Ötlete jó, csak az időzítéssel van baj. Jobb, ha visszahúzódik és vár egy jobb alkalomra. Pénzügyi helyzete gondtalanul alakulhat. Remekül gazdálkodik, szorgalmasan megkeresett pénzét okosan osztja be, nem szükséges az árcédulákat figyelnie.
  Forrás: részben hirado.hu