Heti horoszkóp - november 9-től - november 15-ig


 • Vállalkozónet
  nov 08, 2015

  Heti pénzügyi horoszkóp: november 9-től - november 15-ig. A Rák óvakodjon minden kiadástól, többször is fontolja meg mire költ, az Oroszlán és a Nyilas pénzügyei kedvezően alakulnak a héten.

  Kos (március 21-április 20.)
  A héten óvakodj az intrikáktól, a hatalmi játszmáktól és a rosszakaróktól! Ne alacsonyodj le erre a szintre, ne reagálj a provokációkra! Gyakran érzed úgy, hogy a megélhetési költségek előteremtésével kapcsolatos terhek közül sokkal többet viselsz, mint a társad. Bizonyosodjatok meg afelől, hogy képesek vagytok visszafogni a kiadásokat, és az adósságot részletekben ki fogjátok fizetni. 

  Bika (április 21-május 20.)
    Olyan nagy szükséged van az elkötelezett kapcsolatra, hogy bármilyen engedményre hajlandó lennél érte. Rá kell jönnöd, hogy vállalnod kell önmagad azzal az emberrel szemben, akivel megosztod az életedet. A kompromisszum felkínálása és a vitapartnered álláspontjának figyelembe vétele mind a munkahelyeden, mind a házasságodban elsimítja a viszályokat. 

  Ikrek (május 21-június 21.)
   Talán érdemes lenne állást változtatnod, vagy néhány hétre kilépned a mókuskerékből, hogy több idő jusson az együttlétre. A munkahelyi csevegések alkalmával vigyázz a nyelvedre, tartsd meg magadnak a véleményed, és soha ne add tovább, amit hallasz! Hosszútávon meglásd jobban jársz.
   

  Rák (június 22-július 22.)
   Ne idegeskedj feleslegesen, nem éri meg. Amennyiben nincs most kapcsolatod, a hét most sok-sok meglepetést rejt. A jóleső bókok, flörtök doppingolhatják önbizalmad. A pénzügyekkel nehezen boldogulsz. Óvatosan minden kiadással, mindent kétszer is gondold meg, ha vásárlásra szánod magad. Tényleg szükséged van rá?

  Oroszlán (július 23-augusztus 22.)
  Majd beleszakadsz a rengeteg munkába, mások helyett dolgozol, és folyamatos inzultusoknak is ki vagy téve. Ha nem vállalod el a túlmunkát, megszűnhet az állásod, és új állás után is nézhetsz. Próbáld megtalálni az arany középutat, csak annyit vállalj amennyit fizikailag is bírsz, de maradjon meg azért ez a jó kis állás. Pénzügyeid kedvezően alakulnak, bár még csak hónap eleje van, tegyél félre a szűkösebb hó végi napokra.

  Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)
  Novemberben beszédkészséged egyengetheti utadat a siker felé: szakmai és pénzügyi sikered attól függ, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Novemberben csak olyan munkát vállalj el, amihez megvan a tudásod, különben nagyot bukhatsz. Legyen mindig „B” terved is a rosszabb esetekre. Soká lesz még a következő havi fizetés, próbáld meg beosztani a pénzed.  

  Mérleg (szeptember 23-október 22.)
  Ha nincs sok pénzed, akkor jobban kell értened a pénz beosztásához és a költségvetéshez, mint anyagilag jobban elengedett ismerőseid. Amikor egy erős egyéniségű partner vagy rokon tart az uralma alatt, és semmi esélyed sincs a győzelemre, akkor egy ilyen kapcsolatból kilépni maga a megkönnyebbülés. Tedd meg most, meglásd megkönnyebbülsz, fellélegezhetsz.

  Skorpió (október 23-november 21.)
  Számodra munkád és munkahelyed megőrzésétől függ biztonságod és léted. Karizmatikus kisugárzásodat próbáld ellentmondást nem tűrően irányítani, így mindig megszerezheted azt, amit akarsz – lényegében kizárt dolog, hogy bárki is visszautasítson. Ebben a hónapban még a szerelem is rád találhat, légy nyitott munkahelyeden, ott ahol egyáltalán nem is számítanál rá. Úgy tűnik, a téli hidegben te már nem fogsz egyedül vacogni.

  Nyilas (november 22-december 21.)
  Karriered meglehetősen döcögősen alakul. Hajlamos vagy sokat rágódni múltbeli sérelmeiden.  Lépj túl rajta mielőbb, mert munkahelyi teljesítményedre is kihathat és hidd el nem éri meg. Bizakodva tekints a jövőbe, minden hamarosan sínen lesz és ha hiszel benne, még akár hamarabb is mint gondolnád. Pénzügyeid is kedvezően alakulnak.
   

  Bak (december 22-január 20.)
  Fogadj el minden meghívást, mert a céges összejövetelek valamelyikén egy izgalmas nővel/férfival fogsz összeismerkedni. Barátkozz olyanokkal, akik hatalommal rendelkeznek, most jól jöhet számodra. Ha arra kényszerülsz, hogy megszegd, az adózási szabályokat akkor ne tedd meg, mert hidd el nem éri meg. Ha lassabban is, de hamarosan célba érsz, de tiszta lelkiismerettel.          

  Vízöntő (január 21-február 19.)
  A héten tervezz félrevonulós, pihenős programot, beszélgess sokat ismerőseiddel, barátaiddal. Hidd el szükséged van az ilyen fajta feltöltődésre is.
  Önsajnálat helyett fogd fel kihívásként és vállald fel felelősséggel az elintézésre váró feladatrengeteget. Egy irodai viszony vagy az áskálódás megmérgezheti a munkahelyi légkört, és meggátolhatja az előbbre jutásodat.
   

  Halak február (február 20-március 20.)
  Mivel szociálisan nagyon érzékeny vagy, simán bevállalsz egy kis jótékonykodást. Dőlj hátra, szemléld kívülről az eseményeket és ne avatkozz közbe, se munkahelyeden, se másutt. Várd ki a dolgok végét, még nem tudhatják, munkahelyükön ki lesz a nyertes. Töltődj fel olyan tevékenységgel, könyvvel, egy jó filmmel, ami igazán érdekel. Szükség van a lelki táplálékra is, hogy a mindennapok feladataiba ne vessz el. A héten pénzügyeid is egyenesbe kerülnek.